2016. december 3., szombat

2017 LEGYEN AZ ALKOTÁS ÉVE

Hiszem, hogy mindenki kreatív! Te is! igen igen . . .  csak eszedbe kell jusson!
Ezért elhatároztam, hogy emlékeztetni foglak rá, minden héten 2017-ben.
Legyél tagja egy olyan alkotó csapatnak akik egymást segítik, támogatják, megosztják a kisebb nagyobb sikereket. Ahol bevonhatod a gyerkőcöket is az alkotásba.
Legyél tagja egy egymást támogató alkotó csapatnak, szeretettel segítő közösségnek ahová boldogan lépsz be virtuálisan akár csak pár percre, ahol nem baj, ha nem lakunk egymáshoz közel, de a szívünkben mégis közel érezzük magunkat egymáshoz. Vond be a gyerkőcödet is az alkotásba!
Szeretném ha részt vennél és mindennapi rutinoddá válna az alkotó tevékenység. Hiszek a gyógyító erejében!

Szóval szeretnélek meghívni erre az utazásra, hogy kapcsolódjunk kicsit jobban a természethez. Örülök, ha velem tartasz akár az egész úton, ami nem kis kihívás de annak is nagyon örülök ha csak pár alkalommal tartasz velem amikor a téma inspirál téged. Ez csak tőled függ

Itt tudsz csatlakozni a zárt facebook csoportba

Itt tudsz csatlakozni a Facebook csoporthoz é kérlek oszd meg ismerőseiddel, jusson el azokhoz akiknek tudok ezzel segíteni.

Célom

A tervem, hogy a természettel 2017-ben egy kicsit közelebb kerüljünk és inspiráljon engem is és TÉGED is új csodák megtapasztalására és sok sok természet ihlette alkotás létrehozására.
Nem kisebb célom a mindennapos alkotás bevezetése. Ha csak napi öt perc is akkor is. Nem lesz “jó” vagy ‘rossz” megoldás a lényeg az alkotási folyamat. Használjuk ki a lehetőséget a kikapcsolódásra és a flow érzés megtapasztalására.

És a szabályok . . .  NINCSENEK szabályok, csak egy kis javaslat, ha akarsz velem játszani

Amikor feltöltöm az aktuális heti ötleteket és anyagokat, nincs köbe vésve a feladat, nyugodtam improvizálhatsz, változtathatsz rajta. Lehet, hogy jobb ötleted lesz, mint nekem :)Menet közben én is alakítani fogom az most előre eltervezett listát,  Csak szabadon, lazán, spontán, csak azt csináljuk ami boldoggá tesz
Nagyon izgatott vagyok, hogy hamarosan elkezdjük és megoszthatjuk egymással a 2017-es utazásunkat.

Az év folyamán készülök meglepetésekkel

Kérlek osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson akit érdekel
várlak benneteket nagyon
Ildy